Képtár

Kaposújlaki Kultúrház - Gesztenyéző 2012

Kaposújlaki Kultúrház - Gesztenyéző 2012

2012-11-29

A legkisebbeket őszi kifestők és gesztenye-nyomda készítéssel várta a Kaposújlaki Kultúrház. A kicsit nagyobbak gesztenye állatkákat és különböző gesztenye figurákat készíthettek, a hagyományos technikákon kívül rengeteg új elkészítési módot ismerhettek meg a 2012. október 13-án Faluházat látogató gyerekek. A legügyesebbek elkészíthették saját gesztenye foci játékosaikat, melyeket kipróbálhattak saját készítésű gesztenyefoci-stadionunkban.

Nagy Nyári Kirándulás 2012 - Zamárdi

Nagy Nyári Kirándulás 2012 - Zamárdi

2012-11-29

Kaposújlak Község Önkormányzata Nyári Kirándulást szervezett községünk gyermekei számára 2012. augusztus 14-én kedden. A kirándulás úti célja Zamárdi volt. A nap folyamán ellátogattunk a településen található kaland-parkba, megtekintettük a Military parkban létesített kiállítást és az időjárás szeszélyessége ellenére kihasználtuk a strandolási lehetőségeket is.

Őszi levél hullás - 2012

Őszi levél hullás - 2012

2012-11-29

2012. november 10-én szombaton "Őszi Levél Hullás" délelőtti és délutáni program is várta a kaposújlaki gyerekeket. Délelőtt 9 órától facsemetéket ültettünk az Európa- Park új részeként létesült dísztó partján. Délután 15 órától a szombat délutáni játszóház nyitotta ki ismét kapuit a falubeli gyerekek előtt. Igyekeztünk mindent készíteni amit falevelek felhasználásával lehetséges... Készültek levél-képek, levél-nyomda, faleveles gipszöntés, hűtőmágnes készítés ( több-kevesebb sikerrel ) és még sok más érdekesség.

Tök jó Nap - 2012

Tök jó Nap - 2012

2012-11-29

Sokak számára ismerős lehet a Tök Jó Nap elnevezésű szombat délutáni program, hiszen Balazsiné Balaskó Mária vezetésével a szorgos kaposújlaki gyerek kezek rengeteg Töklámpást alkottak már meg a Kaposújlaki Kultúrházban október végén a tök jó napokon. 2012. október. 27. szombaton sem volt ez másként, minden a reményeink szerint alakult. Marika néni segítségével ismét gyönyörű alkotások születtek.

Újlaki Újság

Újlaki Újság

2012-02-20

Az Újlaki Újság, Kaposújlak Önkormányzatának kiadványa, melyet ingyenesen eljuttat minden kaposújlaki családhoz.A negyedévente megjelenő kiadványban igyekszünk minél szélesebb, átfogóbb képet adni mindarról ami az adott időszakban Kaposújlakon történt. Az Önkormányzat munkájáról éppúgy, mint a különböző programokról, eseményekről. Ezúton is igyekszünk tájékoztatást adni az éppen aktuális dolgokról, tennivalókról, lehetőségekről. Kiemelném még a Krónika rovatot, mely sok mindent elárul Kaposújlakról. Együtt örülhetünk az érintett családokkal és köszönthetjük az újszülöttek érkezését, a fiatalok házasságát. Üdvözöljük a falunkba költözőket és elbúcsúzunk azoktól akik már többé nem lehetnek velünk.